Kapoentjes, 3 jaar

Vooreerst willen we jullie informeren dat onze lessen steeds volledig werken volgens het Multimove principe. Deze lesjes draaien om verschillende bewegingsvormen. Hieronder geven we jullie graag mee welke bewegingen in welke les aan bod komen.

Meer informatie hierover kan je vinden op www.multimove.be. Je kan je ook steeds inschrijven voor de ouders nieuwsbrief: “Laat je inspireren om in de thuisomgeving zelf aan de slag te gaan en meer te bewegen met je kinderen. Via eenvoudige tips, wist je datjes en leuke activiteiten zetten multimove jou op weg.”

De lesjes gaan door van 17:15u tot 18u. Er wordt geen les gegeven in de schoolvakanties.

Er zijn 2 instap/overstap momenten: 1 september & 1 januari (opgelet vroeger hadden we ook een instap/overstap moment na 1 april (pasen). Deze hebben we om diverse redenen laten vallen.). Dus, bv. word je kapoen 4 jaar voor 1 januari dan moet hij/zij na nieuwjaar overstappen naar de Kleuters, op zaterdag van 08:45 tot 09:45, waar Marleen en Greet ook als trainsters les geven.

De eerste 2 lessen mogen jullie aanwezig zijn, daarna is het de bedoeling dat de kindjes de lessen alleen volgen. Wanneer de les gedaan is komen wij jullie aan de deur halen om jullie kapoen op te halen.

Oh en zorgen jullie aub dat ze naar toilet geweest zijn voor de les?

 

Leeftijd: 3 jaar
Tijdstip: vrijdag 17:15 - 18:00
Lidgeld: € 95 per seizoen*

Berichten

Regeling einde seizoen

Talententestjes

Turnshow ledeninfo

Krokusvakantie 2019

23 en 24 maart: Turnshow, Welcome to Broadway

HAPPY 2019 !

Kerstvakantie 2018-2019

Bevraging leden en ouders

Uniformverkoop

Herfstvakantie 2018