Lid worden, proeftraining & beschikbaarheid

Door te turnen bij Turnkring Kerels Waasmunster zal je kracht, lenigheid en conditie er sterk op vooruit gaan. Je traint er ook je motoriek en evenwicht. Onze trainers en trainsters zorgen voor de juiste begeleiding en voor de toffe, open sfeer.
Je wordt meester in het vrienden maken, leert samenwerken en anderen waarderen. Vele leden blijven dan ook een héél groot deel van hun leven verbonden aan onze turnkring, een écht sociaal netwerk.

Lid worden
Instappen kan vanaf 3 jaar en kent geen maximum leeftijd. Inschrijven doe je online, vanaf 1 augustus voor bestaande leden en 15 augustus voor nieuwe leden. Ons seizoen loopt gelijk met een schooljaar (1 september tem. 30 juni). Instappen kan gedurende heel het seizoen, maar is niet aangeraden tijdens de oefenperiode voor onze turnshow (januari-maart). Er zijn kortingen voorzien na nieuwjaar en pasen. Onze jongste groepen (-12 jaar) zijn snel volzet, snel zijn is de boodschap. Ben je te laat, dan kan je inschrijven op de wachtlijst.

Proeftraining
Proeftrainen kan 2 keer, gratis en vrijblijvend, per nieuw lid indien de groep niet volzet is. We laten leden toe in volgorde van inschrijven, niet in volgorde van proeftraining. Bij -12 jarigen bestaat het risico dat de groep volzet is alvorens de proeftrainingen hebben plaats gevonden. Voor een proefles hoef je niet in te schrijven. Zoek je (vrije) groep hieronder en meld je bij aanvang van de training aan bij één van de trainers.

Uitschrijven, terugbetaling
Bij het uitschrijven wordt geen lidgeld terugbetaald. Uitzonderingen:

  • Je schrijft per mail uit aan bestuur@turnkringkerels.be na jouw eerste 2 lessen. We betalen het lidgeld terug mits een administratieve kost van €15.
  • Je schrijft uit (ook via mail) omwille van een medisch aantoonbare reden. We berekenen het op dat moment geldende lidgeld en betalen het terug.

Door lid te worden ga je akkoord met ons reglement.


Zoek een groep en beschikbare plaatsen

Nu inschrijven


Kortingen worden toegekend wanneer je instapt na de kerst- of paasvakantie.
De meeste ziekenfondsen verlenen een tussenkomst in de lidgelden van de sportclubs, raadpleeg uw ziekenfonds.
Hulp nodig bij het betalen van het lidgeld? Neem contact op met het Sociaal Huis (052/25.13.00 of info@sociaalhuiswaasmunster.be).